Peelings

Voorbereiding:
Voor de behandeling wordt er een intake gesprek gevoerd. Tijdens het intakegesprek kijken we samen naar je huid om vast te stellen welke peeling het beste bij je huidwensen past. En hoe we de beste resultaten kunnen behalen. Mesoestetic is een medisch cosmetisch merk met sterke ingrediënten waarbij soms ook een voorbehandeling nodig is.
Het intake gesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos.
Duur: 30 minuten


Werking peelings:
Met de chemische peeling worden de dode huidcellen verwijdert en wordt de celvernieuwing intensief gestimuleerd. Hierdoor wordt de opname van de actieve werkstoffen enorm verbeterd en krijgt de huid weer een frisse en gezonde uitstraling. Daarnaast kun je met de specifieke peelingen dieper werken op bepaalde huidindicaties zoals pigmentatie, acné, grove huidstructuur, fijne lijntjes en rimpels.

De peelings van Mesoestetic worden mesopeel genoemd. De mesopeels hebben een lage pH en zorgen voor een goede penetratie door de huid. Mesoestetic heeft een breed scala aan peelings met verschillende werkingen.

Alle producten en behandelingen van Mesoestetic zijn onderzocht en bewezen. En voldoen aan de strengste norm van veiligheid!


Mesopeels oppervlakkig:
Mesopeel glycolic
-> voor alle huidtypen

Mesopeel lactic
-> gevoelige, droge, fijne en/of doffe huidtypes

Mesopeel salicylic
-> mee-etersvette, acne en/of verdikte huid

Mesopeel mandelic
-> verdikte, vette huid en/of met dyschromie, photo-aging en openstaande porien

Mesopeel melanostop tran3x
-> dyschromie, pigmentatie en photo-aging (huid met zonschade)

Mesopeel azelan
-> alle acne huiden

Mesopeel modified jessner (party peeling!)
-> donkere vlekken, onregelmatige teint, verwijde porien, doffe huid, ongelijkmatige teint en huidveroudering. Je huid gaat helemaal stralen!

Mesopeels middel:

Mesopeel TCA 15%
-> Pigmentatie, fijne lijntjes, acne littekens, grove poriën.


Mesopeels diep:

Mesopeel TCA 35%
-> Pigmentatie, fijne lijntjes, acnelittekens, rimpels, grove poriën.

Mesopeel PhenTCA (20% TCA 10% Phenol)
-> Rimpels, acnelittekens.


Prijzen:

Peeling oppervlakkig €85,-
Peeling middel €100,-
Peeling diep €125,-

Bij middel en diepe peelings is het gebruik van een voorbereidingsproduct, een na-behandelingsproduct en een SPF van Mesoestetic verplicht. Dit heeft te maken met de veiligheid en effectiviteit van de behandeling.