Mesopeel

Intake gesprek:
Een intake gesprek voor een Mesoestetic behandeling is verplicht. Dit komt omdat Mesoestetic een medisch cosmetisch merk is met sterke ingrediënten waarbij soms ook een voorbehandeling nodig is. Ook kunnen we zo samen kijken naar uw huid en welke behandeling het beste aansluit om zo de beste resultaten te behalen.
Het intake gesprek is vrijblijvend en kosteloos.
Duur: 30 minuten


Peelings Mesoestetic:
Met de chemische peeling worden de dode huidcellen verwijdert en wordt de celvernieuwing intensief gestimuleerd. Hierdoor wordt de opname van de actieve werkstoffen enorm verbeterd en krijgt de huid weer een frisse en gezonde uitstraling. Daarnaast kun je met de specifieke peelingen dieper werken op bepaalde huidindicaties zoals pigmentatie, acné, grove huidstructuur, fijne lijntjes en rimpels.

Alle peelings van Mesoestetic hebben een lage pH en zorgen voor een goede penetratie door de huid. Mesoestetic heeft een breed scala aan peelings met verschillende werkingen

Alle producten en behandelingen van Mesoestetic zijn onderzocht en bewezen. En voldoen aan de strengste norm van veiligheid!


Losse behandeling: Mesopeel €85,- (60 min)
Kuur 5 behandelingen: €389,-
-> Inclusief gratis Fast skin repair (nabehandelingsproduct)


Inhoud behandeling:
– Reiniging

– Diepte reiniging
– Onzuiverheden verwijderen
– Peeling
– Crystal fiber mask
– Fast skin repair
– SPF


Keuze uit: 
Mesopeel glycolic
-> voor alle huidtypen

Mesopeel lactic
-> gevoelige, droge, fijne en/of doffe huidtypes

Mesopeel salicylic
-> mee-etersvette, acne en/of verdikte huid

Mesopeel mandelic
-> verdikte, vette huid en/of met dyschromie, photo-aging en openstaande porien

Mesopeel TCA
-> rimpels, fijne lijntjes, acne littekens, doffe huid

Mesopeel melanostop tran3x
-> dyschromie, pigmentatie en photo-aging (huid met zonschade)

Mesopeel aselan
-> alle acne huiden

Mesopeel modified jessner (party peeling!)
-> donkere vlekken, onregelmatige teint, verwijde porien, doffe huid, ongelijkmatige teint en huidveroudering. Je huid gaat helemaal stralen!

Gebruik van een voorbereidingsproduct, een nabehandelingsproduct en een SPF van Mesoestetic zijn voor deze behandeling verplicht. Dit heeft te maken met de veiligheid en effectiviteit van de behandeling.Afbeeldingsresultaat voor mesoestetic relax