Cenzaa

WELCOME TO THE WORLD OF

Cenzaa-Logo-2013-zwartB


Cenzaa is ‘s werelds enige cosmeticamerk dat Wellness, Huidverbetering en Cosmedische huidtherapie combineert. Het is een Nederlands merk en wordt uitsluitend alleen verkocht bij gespecialiseerde schoonheidssalons.

CENZAA IS…
– vrij van afsluitende middelen zoals minerale oliën
– 100% natuurlijk
– Dierproefvrij
– Zeer hoog geconcentreerd aan werkstoffen
– Lucht dicht en licht dicht verpakt (voor het behouden van alle werkstoffen)


HOOGWAARDIGE COSMECEUTICALS

In samenwerking met vooraanstaande laboratoria en dermatologen ontwikkelt Cenzaa hoogwaardig en doeltreffende cosmedische producten. Cenzaa is hiermee marktleider op het gebied van revolutionaire, wetenschappelijk bewezen formules en combineert het met een gezonde levenswijze voor een stralende huid.


INSIDE OUTSIDE WORLD

De kracht van Cenzaa schuilt in de filosofie dat échte schoonheid van binnen zit. In de cosmetica branche komt men steeds vaker tot de conclusie dat effectieve huidverzorging van binnen- en buiten uit ondersteund moet worden. Bij Cenzaa behandelen en ontwikkelen we met de Inside & Outside visie onze hoogwaardige producten. We werken daarom met voedingssupplementen en theeën.


WELLNESS WORLD

Gun jezelf een oosterse ontspannen behandeling met maximale huidverbetering!

In ons dagelijks leven ervaren we regelmatig stress. Hierdoor vergeten we vaak te relaxen en te genieten van de bijzondere momenten in het leven. Uit het behandelaanbod van Cenzaa kunt u kiezen voor bijzondere momenten, momenten die u helpen te relaxen en het beste geven voor de huid.


MAXIMALE HUIDVERBETERING MET OOSTERSE BELEVING

De Cenzaa Moments behandeling in de salon start altijd met het welkomstritueel. Dit zorgt voor een complete en diepe ontspanning. De behandelingen zijn huidverbeterend en gebaseerd op de Inside Outside filosofie. Body & Mind komen in balans gedurende de unieke Cenzaa beleving van voelen, ruiken, horen en proeven.

Huidproblemen zijn meestal een gevolg van dieper liggende oorzaken. Onze Cenzaa behandelingen worden uitgevoerd volgens de Chinese filosofie en werken vanuit de binnenkant en pakken zodoende de oorzaak van de huidproblemen aan. Dankzij de door Cenzaa ontwikkelde ‘east meets west’ analysemethode worden productkeuze en behandelmethode bepaald en wordt er zeer resultaatgericht behandeld.

Met de Cenzaa Therapeutic behandelingen wordt uw huid uitgedaagd. Door gebruik te maken van de unieke Cenzaa huidanalyse herkennen we de werkelijke oorzaak van huidproblemen. Door de resultaatgerichte huidverbetering van binnen- en buiten te ondersteunen zorgen we met de PCN2® formulering voor herstel in record tempo.


THERAPEUTIC WORLD

Met de Cenzaa Therapeutic behandelingen wordt uw huid uitgedaagd. Door gebruik te maken van de unieke Cenzaa huidanalyse herkennen we de werkelijke oorzaak van huidproblemen. Door de resultaatgerichte huidverbetering van binnen- en buiten te ondersteunen zorgen we met de PCN2® formulering voor herstel in record tempo.

De Cenzaa therapeutische behandelingen en producten gaan verder waar anderen stoppen. Huidproblemen worden aangepakt en uw huid zal in een betere conditie komen.


UNIEKE HUIDVERBETERENDE COMBINATIE

Therapeutische massages, diverse zuren waaronder Glycol zuur, revolutionaire kuren en innovatieve PCN2® formules pakken de huid op meerdere fronten aan. Huidproblemen en huidwensen worden effectief behandeld waardoor je huid zich actief vernieuwd en maximale huidverbetering ziet.

Doel van de behandelingen door een Cenzaa Therapeut is het verminderen of voorkomen van huidproblemen. Couperose, Rosacea, Acne, rimpelvorming en contourverbetering zijn voorbeelden van problemen waarbij de Cenzaa therapeut u kan helpen.